(video) Reșetnicov spune că Muntean, Tkaciuk și Petrenco au cerut să fie eliberați „de povara conducerii”

Muntean, Tkaciuk și Petrenco au cerut să fie eliberați din povara conducerii Partidului Comuniștilor. Declarația a fost făcută de deputatul comunist, Artur Reșetnicov, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la Național 4, transmite UNIMEDIA.

„Partidul este o parte a societății și ceea ce ține de lucrul interior al partidului este bucătăria noastră internă. Au fost citite declarațiile, cererile persoanelor care într-o anumită formă au solictat să fie eliberați din împuterniciri, să fie eliberați din povara conducerii, din anumite funcții”, a subliniat politicianul.

Potrivit lui Reșetnicov, cei trei politicieni au dorit să devină comuniști de rând cu ceilalți.

Amintim că, anterior, liderul PCRM Vladimir Voronin a declarat, de asemenea, că toți trei politicieni au depus cereri înainte de a rămâne fără funcții în CC al PCRM.

Pub

„Toți trei tovarăși pentru care vă faceți griji, eu nu mai puțin îmi fac griji pentru ei, au depus cereri. Tkaciuk că nu vrea să facă parte din conducerea partidului, Muntean că nu face față funcției de secretar al Comitetului Executiv, iar Grigore Petrenco trebuie să răspundă până la urmă cu ce se ocupă organizația „Antifa”. Numai după asta să stați și cu față inteligentă să discutați această chestiune”, a spus Voronin.

UNIMEDIA precizează că, în sânul PCRM au loc disensiuni, între „grupul talibanilor” condus de Mark Tkaciuk și grupul condus de Vladimir Voronin. Experții politici consideră că liderul PCRM pregătește terenul pentru o coaliție post-electorală cu PD, în timp ce Tkaciuk declară că Voronin este dus de nas de Plahotniuc, care intenționează să distrugă partidul.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub