(video) Replici contradictorii între Deliu și Ghilețchi la ședința Parlamentului: „Bine ați venit din pelerinajul cu conotații electorale”

Fracțiunea PLDM i-a cerut vicepreședintelui Parlamentului Valeriu Ghilețchi să își dea demisia și să recunoască faptul că a fost ales în această funcție în mod fraudulos.

„Bine ați venit în Republica Moldova după pelerinajul cu conotație electorală din SUA. Cum vă simțiți în fotoliul de vicepreședinte, amintindu-vă că ocupați această funcție abuziv, pentru că nu ați întrunit numărul necesar de voturi și faptul că am avut tupeul să ne blamați pe noi că ați îndrăznit să scoatem adevărul la iveală, vă înjosește și mai mult. E ridicol și rușinos”, a declarat Tudor Deliu.

Deliu i-a sugerat lui Ghilețchi să demisioneze. 

Pub

În replică, Valeriul Ghilețchi i-a mulțumit pentru salutul călduros pe la primit în urma revenirii din SUA. „Din punct de vedere a procedurilor legale nu am nicio pretenție ca acest lucru să fie contestat pe cale legală așa cum prevede parlamentul. Regret că l-ați propus data trecută când nu eram la ședință, pentru că aș fi pledat pentru propunerea acestuia în ordinea de zi”, a afirmat Ghilețchi.

Acesta a mai precizat că este gata ca data viitoare să fie discutat proiectul pe cale legală. „În rest vă doresc sănătate”.

UNIMEDIA menționează că în cadrul unei conferințe de presă, deputații PLDM au declarat că vicepreședintele Parlamentului Valeriu Ghilețchi a fost votat doar de 34 din 88 de deputați și nu de 51, cum a fost anunțat la ședința parlamentară și au adus proba video.

La ședința anterioară, proiectul de hotărâre în acest sens nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi inclus în ordinea de zi.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub