(video) Reparația clădirii Președinției: Cum vede Andrian Candu „pomana” Turciei

Președintele Parlamentului Andrian Candu nu vede o problemă în faptul că Turcia finanțează reparația clădirii Președinției.

Ce ține de transparență sau netransparentă, instituțiile statului care au competențe de control să efectueze controlul necesar și să vadă cât e transpareți a fost. De unde vin banii, cam se știe, că autoritățile Turciei o să pună la dispoziție un buget. Dar cum s-a realizat concursul, cum s-a realizat, cum se cheltuie banii, ar trebui să fie în vizorul instituțiilor statului pentru a verifica eficiența și transparența de a cheltui bani.

Ce ține de instituțiile statului vs. ajutor din partea sau bani finanțați de alte guverne, noi am mai avut experiențe de genul. O parte din cheltuielilor din Parlament au fost asumate de către Guvernul României.

Pub

Nu văd nimic deosebit în situația în care statul nu își permite să finanțeze, poate să fie finanțate de alte guverne.

UNIMEDIA amintește că lucrările de reparație a sediului Președinției Republicii Moldova, care a fost distrus în urma acțiunilor din șapte aprilie 2009, vor începe în câteva zile. Potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui, Ion Ceban, lucrările vor începe din 21 februarie, curent.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub