(video) Renato Usatîi: Prin scoaterea lui Șeremet din Primărie se vrea organizarea alegerilor anticipate în Bălți

Renato Usatîi a reacționat la anunțul de demisie a viceprimarului din Bălți, Igor Șeremet. Potrivit primarului, Igor Șeremet nu are de gând, de fapt, să își dea demisia. Acesta ar fi spus că încă se mai gândește și ar putea să se întoarcă. Mai mult, plecarea lui Igor Șeremet ar crea condiții pentru guvernarea centrală de a organiza alegeri în Bălți.

(video) Renato Usatîi:  Prin scoaterea lui Șeremet din Primărie se vrea organizarea alegerilor anticipate în Bălți
(Foto: UNIMEDIA)

"Igor, noi împreună am venit la această primărie, foarte bine îți îndeplineai obligațiunile. Igor Șeremet este un jurist foarte bun. Se vede că Igor nu vrea să plece. Poate este adevărat ceea ce spuneau democrații înainte de sărbători, că îl vor înainta pe Șeremet la alegerile anticipate", a declarat Renato Usatîi într-un live pe facebook.

Potrivit lui Usatîi, guvernarea ar vrea să creeze iluzia că din administrarea Bălțiului pleacă lume și instituțiile rămân goale.

Pub

"Șeremet a devenit prima țintă în Primăria Bălți. Prin scoaterea lui Șeremet, ei cred că li se deschide calea directă spre alegeri anticipate", a mai menționat Usatîi.

Amintim că astăzi Igor Șeremet, viceprimarul municipiului Bălți a anunțat că își dă demisia, "motivul principal fiind doar unul personal-«dubiile/neîncrederea primarului de municipiul Bălți în capacitățile mele administrative»".

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub