(video) Procuratura ar pregăti o „bombă” pentru PSRM înaintea campaniei electorale

Împotriva Socialiștilor se pregătește o bombă înaintea campaniilor electorale, totul se documentează, iar înaintea campaniei electorale Igor Dodon și partidul PSRM vor fi distruși. Declarațiile aparțin fostului președinte al Comisiei pentru controlul public pe lângă Președintele Republicii Moldova, Fiodor Ghelici.

„Membrii Partidului Socialiștilor din CMC au venit la proprietarul unei case, de Milescu Spătaru 27, și le-au propus o înțelegere. „Mită, câteva apartamente în bloc și noi pe voi nu vă atingem”. Sunt documente care confirmă aceste lucruri.

Fiodor Ghelici  spune că președintele Igor Dodon nu știa de fărădelegile pe care le fac consilierii socialiști din Primărie. Mai mult, Ghelici mai spune că la Procuratura Generală sunt dosare penale pe numele membrilor PSRM, pe distrugerea proprietăților, pentru insulte.

Pub

„Grupa de consilieri socialiști, dar și deputați din PSRM, au început să încalce legea. Dacă observați, din luna mai, toate protestele PSRM, inițiate de consilieri au încetat din cauza că Igor Dodon a aflat de aceste fărădelegi. Dodon i-a chemat pe membrii săi de partid și a discutat cu ei. Dodon trebuie să facă o revoluție în partid, unde au venit oameni ca să îl discrediteze.

Persoana centrală care trebuie să fie înlăturată este Ion Ceban. Și urgent din primărie trebuie să fie demisă mama lui Ion Cebanu, care, după spusele lui Fiodor Ghelici, ar fi o persoană arogantă care insultă pe toți.

Nici Igor Dodon, nici Ion Ceban, dar nici Procuratura Generală nu au venit cu o reacție în urma declarațiilor făcute de Fiodor Ghelici.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub