(video) Prințul George a mers prima zi la școală. Director: elevul regal nu va fi tratat în mod deosebit

Prințul George a început prima zi de școală. Micul prinț a fost adus la școală de tatăl său, Prințul William, mama lui însă, Kate Middleton nu a venit, deoarece se simte rău, fiind în primele luni de sarcină.

La doar patru ani, prințul va merge la Thomas Battersea, o școală pregătitoare în Londra, unde un an de studii costă 18 mii de lire sterline.

(video) Prințul George a mers prima zi la școală. Director: elevul regal nu va fi tratat în mod deosebit
(Foto: bbc.com)

Fiul și tatăl au fost întâmpinați de Helen Haslem, șefa școlii, întâlnire petrecută în atenția presei și sub lumina aparatelor foto.

Pub

Prințul George purta uniforma specifică a școlii: o cămașă de un albastru marin, o haină de tricot și pantaloni scurți Bermuda.

În clasa prințului vor învăța 20 de elevi. Micuții vor studia pentru început doar jumătate de zi, transmite bbc.com.

Ben Thomas, șeful rețelei de patru școli private din Londra, Thomas's London Day Schools, a spus că elevul regal nu va fi tratat într-un mod deosebit.

"Sper că va avea încrederea să fie el însuși, cu toate calitățile și deosebirile caracterului său- este ceea ce ne dorim pentru toți copiii noștri".

Prințul George este primul copil al Prințului William și Ducesei Kate Middleton. Familia regală mai are o fetiță, Charlotte, iar recent au anunțat că așteaptă și al treilea copil.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub