(video) Premiera fimului „Istoria Moldovei” a avut loc. Igor Dodon, convins că toți cei care l-au vizionat au rămas plăcut surprinși

Premiera fimului „Istoria Moldovei” a avut loc, anunță președintele Igor Dodon pe pagina sa de socializare. Șeful statului s-a arătat impresionat de calitatea documentarului și a ținut să le mulțumească invitaților pentru aplauze, fiind convins că toți cei care l-au vizionat au rămas plăcut surprinși.

Colaj: UNIMEDIA

„E un film pe cinste. Felicitări echipei de filmare, mulțumim pentru aplauze celor câteva sute de invitați. Sunt și eu impresionat de calitatea acestui documentar, la fel cum au rămas plăcut surprinși toți cei care l-au vizionat”, menționează președintele.

Potrivit șefului statului, în următoarele câteva luni, vor urma și alte două episoade ale documentarului.

„De acum încolo, episodul I al filmului va fi distribuit la televiziuni, pe internet, va fi în acces liber pentru toți doritorii să cunoască istoria acestui popor, din vremurile antice până în perioada medievală timpurie. Istoria Moldovei e captivantă. Filmul descrie excelent această realitate”, a conchis Igor Dodon.

Printre scenariștii filmului, realizat sub egida președintelui, este fostul redactor-șef al televiziunii de la Tiraspol, care actualmente lucrează la postul de televiziune NTV Moldova, Elena Pahomova. Recent, aceasta a fost inclusă în Consiliul societății civile pe lângă Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în calitate de conducătoare a Comisiei pentru mass-media și comunicare.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.