(video) Premiera „Fifty Shades Freed” în Moldova! Cea mai așteptată trilogie erotică a anului a adunat sute de oameni la cinematograf

„Cincizeci de umbre descătușate”, cea mai disputată triologie erotică a ajuns pe marile ecrane în toate cinematografele din Chișinău. 

La premieră au venit sute de vizitatori curioși în a afla marele deznodământul al povestei de dragoste. 

„Nu sunt ca cărțile dar să vezi în realitate personajele. Mie mi-a plăcut. De la acesta am așteptări mai mari"

„Sper să fie unul interesant. Tot ce așteptăm de la el să se adeverească. În comparație cu celelalte două filme să fie mai bun”

„Îmi este interesant cum ei o să introducă anumite personaje care au fost excluse, adică modul de abordare a regizorului mai degrabă”

Noi conflicte, intrigi, momente vulnerabile, răsturnări de situaţie, ultima parte a trilogiei ne introduce în proaspăta căsnicie a lui Christian şi a Anastasiei, în momentele de fericire ale celor doi, în ziua nunţii şi în luna de miere, dar şi în momentele în care relaţia lor este pusă la încercare de către demonii trecutului.

„Foarte frumos. Mi-a plăcut foarte tare”

„A fost minunat, mi-a plăcut. Am fost o mare fană și am venit cu prietena”

„Filmul a fost foarte interesant, ultima parte a fost cea mai reușită”

Au fost și vizitatori mai puțin încântați care au venit mai mult de dragul iubitelor sau iubiților, decât de dragul imaginilor picante și amoroase.

„Nu este genul meu de film. Am venit forțat la film, m-a adus prietena și surorile”

„Domnișoarele care caută dragoste să vină la Cincizeci de umbre descătușate. În weekend o să fie mai mulți, nu importă ce film o să deruleze, oameni o să fie”

Amintim că doar primele capitole a francizei a acumulat la încasările globale aproape 950 de milioane de dolari.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub