(video) PNL vrea demisia președintelui Camerei Deputaților din România. Orban: Țara arde, iar PSD-știi își reglează conturile

Partidul Național Liberal va iniția o modificare a Regulamentului Camerei Deputaților, astfel încât președintele Camerei să poată fi demis de membri, dat fiind faptul că până în prezent regulamentul prevede că președintele poate fi demis doar de cel care l-a numit în funcție.

Declarația a fost făcută de către președintele PNL, Ludovic Orban. Mai mult acesta a calificat disputa dintre premierul României, Mihai Tudose, și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, drept „o reglare de conturi”.

(video) PNL vrea demisia președintelui Camerei Deputaților din România. Orban: Țara arde, iar PSD-știi își reglează conturile
(Foto: digi24)

„Țara arde, iar PSD-știi își reglează conturile, se bat între ei pentru a-și împărți ciolanul și sferele de putere. 

Atât Tudose, cât și Dragnea, sunt din același partid care nenorocește România. Vom iniția o modificare a Regulamentului Camerei Deputaților, ulterior vom stânge semnături pentru a-l putea demite pe președintele Camerei Deputaților”, a declarat Orban, în cadrul declarațiilor de presă făcute după ședința PNL.

Pub

Mai mult, acesta i-a cerut premierului să demită din funcție pe miniștrii care nu sunt integri, chiar dacă asta ar înseamna să meargă împotriva voinței liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Îl somăm pe Tudose să n-o mai facă pe viteazul la televizor, ci să inițieze scoaterea, evacuarea din Guvern a miniștrilor cu probleme. În cazul în care nu va iniția, luăm în calcul inițierea unei moțiuni de cenzură”, a conchis Orban.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub