(video) Plahotniuc declară că vrea împăcare cu Filat, „pentru binele societății”

Prim-vicespeakerul Parlamentului, Vlad Plahotniuc, recunoaște că Alianța a trecut prin anumite situații tensionante, dar momentul a fost depășit. Referindu-se la dezvăluirile liderului PD, Marian Lupu, precum că Filat și Plahotniuc s-ar fi încăierat la ultima ședință a consiliului AIE, cel din urmă susține că optează pentru împăcare. 

„A fost un moment de tensiune, care a răbufnit, dar s-a consumat”, a declarat Vlad Plahotniuc după ce a fost audiat de Comisia parlamentară de anchetă a cazului omorului din Pădurea Domnească.

Plahotniuc a adăugat că depășirea problemelor din cadrul AIE este absolut necesară, pentru binele cetățenilor. „Cu toate că situația este, sau mai mult a fost, destul de tensionată în relațiile dintre componentele Alianței, consider absolut necesar, pentru binele societății, nu pentru noi, să comunicăm, să discutăm toate problemele apărute ca să le rezolvăm”, a completat sursa.

Pe 22 ianuarie, Marian Lupu a făcut dezvăluiri despre ultima ședință a AIE. Acesta a spus că Filat l-a înjurat pe Plahotniuc, iar ultimul ar fi sărit la bătaie. Incidentul ar fi avut loc în ziua când a avut loc ședința Consiliului AIE, unde s-a discutat despre vânătoarea din Pădurea Domnească.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub