(video) Ping pong-ul „degetelor”. Candu: „Degetele arătate mai pot fi și rupte”. Dodon: „Vedem noi cui și ce îi va rupe”

Ping pong-ul „degetelor” între președintele Parlamentului și președintele țării. Candu îi spune lui Dodon că „degetele arătate mai pot fi și rupte”, la care cel din urmă nu întârzie să-i dea replică și nu cedează, răspunzându-i că „mai vedem cui și ce îi va rupe”.

(video) Ping pong-ul „degetelor”. Candu: „Degetele arătate mai pot fi și rupte”. Dodon: „Vedem noi cui și ce îi va rupe”
(Colaj: UNIMEDIA)

În cadrul unei conferințe de presă susținute ieri, speakerul Parlamentului, Andrian Candu s-a referit la declarațiile și remarcile făcute de Dodon la adresa guvernării. 

Altele ne interesează în privința lui Dodon, legate de atitudinea și comportamentul lui, de ieșirile emoționale, de datul din deget, care sunt departe, departe de competențele prevăzute de Constituție pentru președintele Republicii Moldova într-o republică parlamentară. Atenție, că degetele arătate pot fi și rupte la un moment dat”, a declarat Candu.

Pub

La rându-i, Dodon i-a dat replică într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Domnului speaker Andrian Candu, care o face pe îndrăznețul de la distanță, îi spun că pentru a demonstra dârzenie în politică trebuie să ai caracter și voință, sa muncesti, nu doar sa intre in politica pe usa din spate la totul de-a gata. Pentru a „rupe degetele” nu trebuie multă minte, dar trebuie cel puțin un pic de caracter. Vedem noi până la urmă cine, cui și ce îi va rupe...”, a scris Igor Dodon.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub