(video) Perchiziții matinale la Primăria Bălți: Cabinetul primarului interimar, Nicolai Grigorișin, asaltat de CNA

Reprezentanții Centrului Anticurupție de la Chișinău au organizat în această dimineață perchiziții în cabinetul primaruliui interimar de Bălți, Nicolai Grigorișin. 

(video) Perchiziții matinale la Primăria Bălți: Cabinetul primarului interimar, Nicolai Grigorișin, asaltat de CNA
(Foto: UNIMEDIA)

Potrivit unui video făcut public de postul de televiziune BTV-Bălți, din cabinet au fost extrase documente și informații care erau păstrate în calculatoare. De asemenea, reprezentanții Centrului Anticurupție sunt interesați de achiziționarea conteinerilor în criza de gunoi din Bălți și a problemelor legate de terenuri.

Purtătorul de cuvânt al Procuraturii Anticorupției, Anastasia Mihailcean a declarat că este vorba despre ridicarea a câtorva documente și primarul intermiar nu este vizat în aceasta. Sunt vizați angajați ai primăriei Bălți.

Pub

Menționăm că toate acestea se întâmplă după ce ieri, CEC-ul la două luni după ce a respins cererea grupului de inițiativă pentru organzarea unui referendum împotriva votului mixt, a respins din nou cererea de înregistrare a grupului de inițiativă.

Amintim că după ce primarul de Bălți, Renato Usatîi și-a anunțat demisia în luna februarie, până la organizarea unor alegeri repetate, care vor avea loc la 20 mai, funcția va fi asigurată de către Nicolai Grigorișin.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub