(video) PDM nu îl va susține pe Andrei Năstase la Primărie: „Este regretabil, sondajele arătau că dna Sandu ar avea mai multe șanse să câștige”

Partidul Democrat din Moldova susține că este regretabil că Partidul Acțiune și Solidaritate a hotărât să susțină candidatura liderului Platformei Demnitate și Adevăr la funcția de primar al municipiului Chișinău, dar fiind faptul, că potrivit sondajelor Maia Sandu ar avea mai mari șanse de câștig.

(video) PDM nu îl va susține pe Andrei Năstase la Primărie: „Este regretabil, sondajele arătau că dna Sandu ar avea mai multe șanse să câștige”
(Colaj: UNIMEDIA)

Deocamdată PDM nu se grăbește să-și anunțe susținerea față de un candidat, iar în ceea ce privește candidatura lui Andrei Năstase, purtătorul de cuvânt al democraților, Vitalie Gămurari, afirmă că nu este un candidat comun al partidelor de dreaptă, ci un candidat bipartidic.

„Înțelegem foarte bine că nu e un candidat unic, și în acest context ne expunem regretul, pentru că dna Sandu ar avea mai multe șanse să câștige. Conform sondajelor, candidatul unic al partidelor pro europene ar fi trebuit să fie Maia Sandu. Noi ne-am așteptat ca Maia Sandu să unească forțele pro-europene, care să se contrapună candidatului socialiștilor.

Pub

E nevoie să identificăm un candidat unic care să poată să unească toate forțele de dreapta și să poată câștiga. PD va urmări care sunt tendințele, dar deocamdată am rămas pe același poziție”, a declarat Vitalie Gămurari.

Mai mult, întrebat despre o posibilă susținere oferită primarului interimar Silvia Radu, Gămurari spune că „Este prematur să ne expunem pentru că nu și-a înaintat candidatura. Noi am lansat acea discuție că suntem gata să găsim această candidatură în negocieri”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub