(video) PD se declară curat ca lacrima în cazul interceptărilor telefonice: „Noi nu ne lăsăm atrași în nici într-un fel de speculații”

Partidul Democrat se spală pe mâini în ceea ce ține de interceptările telefonice în cazul lui Constantin Botnari și Andrei Năstase. Declarațiile au fost făcute de către vicepreședintele PD, Vladimir Cebotari, în cadrul unui briefing.

„Noi nu ne lăsăm atrași în nici într-un fel de speculații. Pentru noi sunt considerabile mizerabile orice tipuri de înregistrări, ascunse, fățișe sau de oricare natură. Cred e foarte înjositor pentru toată lumea și batjocoritor față de toți ceilalți oameni. Cei care folosesc astfel de tipuri de instrumente și noi credem că cetățenii noștri sunt destul de înțelepți să nu să se lase prinși în momeala unor astfel de jocuri murdare și josnice.

Și această înregistrare (n.r. interceptare Andrei Năstase și mama sa), ca și celelalte, din punctul meu de vedere este o mizerie. Din punctul meu de vedere acest lucru este strașnic, dacă se întâmplă la noi în Republică. Noi trebuie să urmărim foarte atent cine și cu ce scop l-a folosit. Ori este și altă logică și altă zicală, că atunci când cine a comis o faptă, caută pe cel care a beneficiat”, a declarat Ciubotari.

Pub

UNIMEDIA amintește că postul de televiziune Jurnal TV a făcut publică o înregistrare audio din anul 2016, cu secretarul general al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Constantin Botnari. Fostul deputat poreclit „borsetka”, cunoscut ca fiind unul din cei mai de încredere oameni ai lui Vlad Plahotniuc, vorbește în înregistrare despre Maia Sandu, Andrei Năstase și Igor Dodon și despre alegerile prezidențiale din acel an.

În înregistrare auzim cum Constantin Botnari ar spune că Igor Dodon nu este un concurent pentru PDM.

De asemenea, o interceptare telefonică dintre președintele Platformei DA și mama sa a fost făcută publică pe rețelele de socializare, dar și trimisă la mai multe instituții media prin email.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub