(video) PD, departe de „speculații”: Cum comentează PD-ul Investigația PRO TV România, unde Vladimir Plahotniuc este acuzat de spălare de bani

În Partidul Democrat nu se discută despre subiectele sau acuzațiile în care este menționat liderul PD, Vladimi Plahotniuc. Declarațiile au fost făcute de vicepreședintele PD Vladimir Ciubotari, după ce a fost întrebat cum comentează formațiunea investigația PRO TV România, în care se menționează numele lui Plahotniuc.

„Noi în partid nu discutăm acest subiect, deoarece ține de viața privată a domnului Plahotniuc. Dar noi nu discutăm, în mod special, speculațiile. Noi știm că numele Plahotniuc este ușor de mediatizat și atunci când cineva vrea să se victimizeze, să speculeze, face legătură cu numele dumnealui. Ceea ce este trist, pentru că persoanele nu au alt ceva de făcut decât să speculeze”, a declarat democratul.

UNIMEDIA amintește că Vladimir Plahotniuc a fost menționat într-o investigație PRO TV România privind piața agricolă. Liderul PD ar fi un apropiat al omului de afaceri Vaja Jhasi, care cu ani în urmă cumpărase cea mai mare fabrică e prelucrare a uleiului din România, Ultex Ţandărei. 

Pub

Vaja Jhasi avea de câţiva ani conexiuni în România. În 2014 a ajuns să cumpere cea mai mare fabrică de prelucrare a uleiului din România, Ultex Ţandărei, aflată în faliment, printr-o altă firmă, Floarea Internaţional.

La un moment dat, asupra fabricii au început să planeze suspiciuni de spălare de bani. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub