(video) Paynet de la A la Z! Tot ce trebuie să cunoști despre portofelul electronic

Banii electronici sunt priviți ca fiind o alternativă a bancnotelor de hârtie și deja devin o parte integrantă a vieții noastre, deoarece ne scutește de statul la cozi interminabile și mersul la cumpărături. În acest context, putem spune că banii electronici au aceeași siguranță ca și bancnotele de hârtie.

(video) Paynet de la A la Z! Tot ce trebuie să cunoști despre portofelul electronic

Unul dintre cele mai mari sisteme electronice de plată din Moldova este sistemul Paynet. Paynet Services este una dintre cele patru companii din Moldova, care a primit o licență din partea Băncii Naționale a Moldovei pentru realizarea activității de emitere a banilor electronici. Paynet oferă servicii financiare la cel mai înalt nivel, în același timp ai acces rapid la o varietate de servicii, permițându-vă să utilizați un portofel electronic. Portofelul electronic Paynet este cel mai bun mijloc de plată, transferuri și monitorizare financiară, disponibil în orice moment și oriunde.

Portofelul electronic vă permite să economisiți energie și timp, deoarece este întotdeauna la doar un click distanță și este disponibil în orice moment. Și în absența unui computer la îndemână, puteți oricând să descărcați aplicația Paynet pe portofelul mobil. Paynet Services  se conduce după motto-ul  - „beneficii atașate“. Compania se străduiește să fie cea mai bună în furnizarea de servicii mai convenabile și rapide, de asemenea este mereu atentă și are grijă de clienții săi, oferindu-le o varietate de bonusuri și reduceri.

Pentru ca partenerii și clienții să cunoască totul despre portofelul electronic, echipa Paynet a decis să vă dezvăluie „secretele culinare” din spatele sistemului Paynet. Astfel, ca fiecare dintre noi să știe cum să-l utilizeze, care sunt avantajele sale, și, desigur, ce parteneri strategici are. 

Urmăriți știrile pe site-ul: www.paynet.md

 Folosiți cel mai convenabil mod de a plăti online

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub