(video) Pasiunile lui Voronin

Liderul PCRM Vladimir Voronin a vorbit în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA despre pasiunile sale. Spune că îi place să vâneze, să citească și să cânte atunci când îi este greu pe sufet.

„Am deschis al 42-lea sezon în calitate de vânător. Am mai multe arme de vânătoare, arme de colecție și arme de vânătoare, înregistrate oficial. În Moldova cu plăcerea la vânat nu prea. Vânez doar mistreți, vulpi, câini sălbatici", a mărturisit Voronin.

Alb&Negru, pagina de Facebook a emisiunii

Pub

Întrebat ce alte pasiuni mai are, liderul comuniștilor a spus că citește, fără însă a da vreun titlu. „Ca să-mi antrenez memoria, citesc 3-4 cărți simulatan. Citesc doar în limba rusă, mi-e greu să citesc în „limba moldovenească”. Scriu așa cum trebuie, cu alfabet latin", a precizat deputatul.

(video) Voronin: Moldova va ajunge în Europa prin Uniunea Euroasiatică

Îi place să cânte, dar o face doar atunci când îi este greu pe suflet. „Nu știu de ce v-ați legat de asta. Cine dintre moldoveni nu cântă, doar că unii cântă când se îmbată, alții când sunt treji. Eu cânt mai mult de melancolie, când mi-e greu pe suflet. În PMAN a fost alt moment, când se adună atâta lume, trebuie să se termine cu ceva, sau cu lozinci. N-am fost pregătiți ca să punem punc la acest scenariu și am hotărât singur, să fac acest lucru. Nu v-a plăcut? Vocea tot nu v-a plăcut? La Irina Alegrova la concert nu a fost nimeni, în afară de reprezentanții ministerului Culturii. La Patricia Kass a fost ambasadorul UE și Igor Corman. Eu la toate aceste măsuri mă strădui să fiu prezent”, a remarcat Voronin.

UNIMEDIA amintește că Vladimir Voronin și-a demonstrat abilitățile de interpret în timpul protestelor organizate de PCRM. Comunistul a cântat de pe o scenă din PMAN o melodie în limba rusă.

Urmăriți aici întreaga emisiune cu Vladimir Voronin

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub