(video) Oripilant: O tânără din Ialoveni, violată de propriul tată timp de 17 ani. Mama: Am lăsat-o cu el când avea 4 ani, iar la 22 de ani mi-a povestit prin ce a trecut

Caz șocant în Republica Moldova. O tânără de 22 de ani ar fi fost violată de tatăl său timp de 17 ani și ar fi tăcut de frică ca să nu o omoare.

(video) Oripilant: O tânără din Ialoveni, violată de propriul tată timp de 17 ani. Mama: Am lăsat-o cu el când avea 4 ani, iar la 22 de ani mi-a povestit prin ce a trecut

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, fata i-ar fi povestit mamei sale coșmarul prin care a trecut abia în luna aprilie, când femeia intenționa sa plece la muncă în Italia.

Calvarul a început în 2000, când mama și-a lăsat fetița de 4 ani în grija tatălui și a plecat în Ucraina la muncă. În 2006, bărbatul a fost condamnat pentru furt și pentru un alt viol, însă după ce și-a ispășit pedeapsa a revenit acasă.

Pub

După ce mama tinerei a plecat iar peste hotare, suspectul profita sexul de fiica sa. Cuplul mai avea un băiat. Acesta spune că auzea noapte ce face tatăl său cu sora lui, dar se făcea că doarme. 

În 2011, soția individului a depus cerere de divorț, dar acesta a implorat-o să o retragă, iar femeia l-a ascultat.

Pe data de 27 aprilie, mama victimei urma să plece în Italia, iar de frică ca să nu mai fie abuzată, tânăra de 22 i-a povestit cele întâmplate.

Ulterior, bănuitul a fost reținut pentru 30 de zile, iar pe 7 iulie, Curtea de Apel l-a eliberat, astfel, fiind cercetat în libertate.

Poliția spune că are dovezi incontestabile, care l-ar condamna pe viață, însă ancheta nu s-a terminat. În urma investigațiilor, s-a descoperit că acesta a mai violat-o și pe o prietenă de-a fiicei sale, când aceasta era minoră.

Bărbatului i-au fost aduse două capete de acuzare, unul pentru viol și celălalt, pentru perversiune sexuală. Suspectul riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenție pe viață. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub