(video) Șor le dă „peste nas” businessmanilor din Chișinău: „Prieteni, trebuie să ne împărțim, măcar cu jumătate din profit”

Primarul orașului Orhei, Ilan Șor, se arată indignat de faptul că acele 70% de afaceri din Chișinău, nu investesc în dezvoltarea capitalei.Totodată, dânsul a menționat că jumătate din profitul acestora ar ajuta la rezolvarea problemelor cu care se confruntă chișinăuienii.Declaraţiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă în care Reghina Apostolova, candidata la funcţia de primar al capitalei, şi-a prezentat programul electoral.

„În Chișinău sunt peste 70 la sută de afaceri, dar acestea nu contribuie nicicum la situația deplorabilă a orașului, nici asupra locuitorilor. Acest lucru nu e normal. Dacă mai simplu, prieteni, trebuie să ne împărțim, măcar cu jumătate din profit, de altfel nu vom reuși să rezovăm nici cele mai elimentare probleme. Niciodată nu vom reuși să micșorăm diferența dintre cei bogați și cei săraci. Nu trebuie să fiți zgârciți, dragi oameni de afacere. Recunoașteți, că jumătate din profit vă este suficient pentru un trai decent”, a declarat Ilan Șor.

Șor a precizat că mai mult de jumătate din profitul familiei lui învestește în dezvoltarea orașului Orhei și alte proiecte sociale din întreaga țară.

Pub

„Sunt sigur că ați obosit să mergeți pe drumurile neiluminate, să vedeți prin jur mizerie și sărăcie. De ce nu încercați să ajutați orașul din banii proprii, pentru a scăpa de tot ce ne distruge fața orașului nostru”, a susținut Șor

Totodată, primarul orașului Orhei a ținut să puncteze că după câștigarea alegerilor de către candidata Reghina Apostolova, se vor aplica conceptele sovietice pentru acei oameni de afaceri care nu vor înțelege gravitatea problemelor cu care se confruntă orașul Chișinău.

„Nu poți, te vom învăța. Nu vrei, te vom impune”, a concluzionat Șor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub