(video) Oferte exclusiviste pentru miri și mirese la târgul de nunți Celebration 2015

Ziua nunții este cu siguranță cea mai importantă zi din viața unui cuplu. De aceea, cei mai pretențioși miri și mirese și-au dat întâlnire la târgul de nunți Celebration 2015.

Pantofi din piele de pisică de mare, rochii decorate cu cristale swarovski și mătăsuri fine, ciocolată elvețiană și decoruri de poveste, organizatorii s-au înarmat cu ce au mai bun și au venit la târg cu oferte pentru toate buzunarele, informează UNIMEDIA.

În timp ce miresele sunt cele mai favorizate cu o gamă largă de rochii și bijuterii, organizatorii s-au gândit să vină cu oferte exclusiviste și pentru miri.

Însă pentru o nuntă de poveste toate detaliile trebuie puse la punct din timp și cu multă precizie. Este și cazul Inei care își va face nunta în august și este în căutarea rochiei și a decorului perfect.

Pub

Chiar dacă bugetul pentru o nuntă trebuie să fie unul consistent, organizatorii spun că au oferte pentru toate buzunarele.

Adevărate bijuterii pe patru roți au fost limuzinele, care îi vor face pe tineri să se simtă ca niște regi în ziua nunții.

Târgul de nunți Celebration 2015 va fi deschis până duminică, 29 martie.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub