Citește toate știrile la acest subiect

(video) Nicu Țărnă, despre starea deplorabilă în care era Circul din capitală acum câteva luni: Pe arena mare se făcea frigărui

Interpretul, actorul și coordondatorul proiectului „Luminează Circul”, Nicu Țărnă, a vorbit despre starea deplorabilă în care era Circul de Stat acum cateva luni, și la ce progrese s-a ajuns într-un timp atât de scurt.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

(video) Nicu Țărnă, despre starea deplorabilă în care era Circul din capitală acum câteva luni: Pe arena mare se făcea frigărui
(Foto: UNIMEDIA/Igor Rotari)

„Cert este că mai avem aproape 20 de parteneri. Unii cu logistica, unii cu publicitatea, cu machetarea. Deci, e un fel de clacă în jurus acestui circ de 16 mii de metri pătrați, cu o acustică perfectă. Acum două luni sau trei săptămâni sala era goală, cupola era spartă, erau niște găuri. Totul s-a făcut, totul s-a ajustat, s-a spălat, și vedeți că și holurile nu arată atât de prost, doar că electricitatea și toaletele sunt defectate”, a menționat artistul.

Acesta susține că ceva timp în urmă pe arena mare a circului se făceau ruguri și se bea alcool. 

Pub

„ Vrem să încercăm pentru câteva săptămâni să organizăm o tabără de copii, ca să prindă viață acest spațiu demult uitat, care a fost vandalizat la propriu. S-a făcut frigărui în centrul arenei, s-a furat parchet, scaune, s-au spart geamuri, s-a băut bere și vodka, veneau găști cu chitări la rug. Ceea ce s-a întâmplat e criminal. Directorul circului i-a prins în flagrant pe unii. Și sigur că după aceea au pus gard, camere, au securizat cu oameni, cu alarme. Și de azi înainte sunt obligați să securizeze și mai mult Arena mare, pentru că deja ai ce fura”, a conchis invitatul. 

Emisiunea integrală o puteți vedea aici.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub