(video) Nagacevschi despre regretele sale și revenirea în politică

Vitalie Nagacevschi nu regretă că a ieșit din politică și deocamdată nu intenționează să revină. Acesta s-a arătat decepționat de faptul că politicienii nu se țin de cuvânt și nu-și onorează promisiunile făcute, că nu promovează interesele cetățenilor, ci ale sale personale sau de grup. Subiectul a fost abordat în cadrul emisiunii „Alb&Negru” de la UNIMEDIA. 

„Nu regret că am ieșit din politică. Când am început activitatea politică, eu chiar credeam în ceea ce spuneam în fața oamenilor. Eu credeam în toate scopurile pe care le promovam.

Eu credeam că într-adevăr vom face ce spuneam. Am înțeles că nici nu se va întâmpla, deoarece scopul adevărat nu a fost promovarea intereselor societății, dar interesului unor persoane sau de grup”, a menționat avocatul.
 
În context, acesta a făcut referire la fostul prim-ministru Vlad Filat, pe care l-a acuzat de ipocrizie. Vitalie Nagacevschi a declarat că nimic nu-l mai leagă de liderull PLDM: „Noi mergem pe diferite drumuri. Eu am crezut că am fost o echipă, dar niciodată nu am fost. Am fost doar folosit”.
 
„Eu nu am de gând să revin în politică și nu pot să spun în ce condiții aș reveni. Atunci când o să apară o echipă cu adevărat calitativă care își dorește un act de guvernare calitativ, eu aș putea să mă implic. Deocamdată nu am nicio dorință de a mă implica”, a menționat Nagacevschi.
 
Amintim că Vitalie Nagacevschi a fost ales în 2009 deputat pe listele PLDM. Pe 1 iunie 2010 acesta și-a depus mandatul, dar nu a părăsit formațiunea. Pe 11 august 2010, acesta a anunțat că renunţă la PLDM pentru a apăra interesele lui Vlad Plahotniuc.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub