(video) Moment revoltător în Parlament. Vladimir Voronin a sfidat minutul de reculegere dedicat Regelui Mihai: Mai aprindeți-i și o lumânare

La propunerea liderului PL, Mihai Ghimpu, Parlamentul a ținut un moment de reculegere în memoria regelui Mihai al României. În ciuda diferențelor de ideologii și viziuni, majoritatea deputaților au cinstit momentul.

Foto: UNIMEDIA

Excepție a făcut doar fracțiunea comuniștilor în frunte cu liderul PCRM. Momentul, a fost surpins doar parțial de camerele Parlamentului. Reporterul UNIMEDIA a fost prezent în sală.

Sfidător, Vladimir Voronin, care nu s-a ridicat în picioare, a replicat la propunerea lui Mihai Ghimpu: "Regele vostru, voi și comemorați-l". Moment în care, liderul PL i-a replicat: "Hai că și al vostru a fost rege, a avut ordinul Victoriei!". Voronin nu s-a lăsat, replicând cu "Mai aprindeți-i o lumânare", spre consternarea deputaților prezenți în sală.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.