(video) Moment istoric pentru Benevento! Echipa a câștigat primul punct în Serie A, după o partidă memorabilă cu AC Milan

Benevento a obținut primul punct în Serie A în etapa cu numărul 15, suferind doar înfrângeri în primele 14 meciuri doar înfrângeri. Benevento a remizat pe teren propriu cu AC Milan, scor 2-2, gazdele egalând scorul în timpul suplimentar acordat de arbitru. 

(video) Moment istoric pentru Benevento! Echipa a câștigat primul punct în Serie A, după o partidă memorabilă cu AC Milan

AC Milan pornea ca favorită clară înaintea partidei cu echipa care a promovat în acest sezon în primul eșalon fotbalistic italian. Pe banca tehnică al grupării Rossoneri a debutat Gennaro Gattuso. Milanezii au plecat în vestiare, având un avantaj minim la pauză, Bonaventura deschizând scorul în minutul 38.

Atacantul român în vârstă de 21 de ani, George Pușcaș, a adus egalarea pe tabela de marcaj la începutul mitanului secund. În minutul 57, croatul Nikola Kalinic a făcut 2-1.

Pub

Milanezii au rămas cu un jucător mai puțin pe teren, după ce Romagnoli a primit al doilea cartonaș galben.

Al cincilea minut de prelungiri a adus sărbătoarea pe stadionul lui Benevento. Portarul gazdelor Brignoli a marcat cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă executată de Cataldi.

"Pur și simplu am închis ochii și am sărit în direcția mingii" a declarat după meci portarul lui Benevento. 

"Este un rezultat dureros pentru noi. Dacă cineva m-ar fi tăiat cu cuțitul, nu ar fi atât de dureros, cum a fost după golul egalizator marcat de portarul gazdelor" a declarat tehnicianul celor de la AC Milan, Gennaro Gattuso. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub