(video) Modelul Tatiana Melnic, în vizită la Creative Academy „Liubov Ojog”: Machiaj de revelion, realizat chiar de specialista Liubov Ojog

Sezonul sărbătorilor se apropie și modelul Tatiana Melnic a decis să încerce un machiaj de iarnă, marca spacialistei Liubov Ojog.

“Mă conduc după zona decolteului când aleg culoarea fondului de ten, fiindcă foarte des avem culoarea feței, gâtului și decolteului- trei culori aparte, dar imaginea trebuie să fie integră”, explică Liubov Ojog, fondatoarea salonului, în timp ce o machiază pe Tatiana.

„Forma perfectă a feței este ovalul. Vizual desenăm un oval, ceea ce nu se încadrează în formele acestea, ascundem cu nuanțe mai întunecate, respectiv ele trec pe planul doi și dobândim ovalul perfect”, explică specialista modalitatea de conturare a feței.

Pentru machiajul ochilor s-a ales un “smokey stilizat, ne-a inspirat vestimentația Tatianei", spune Liubov Ojog.

Pentru buze s-au folosit pigmenții sidefați, iar dedesubt spacialista a pus fond de ten, truc  care, potrivit lui Liubov Ojog, ajută ca pigmentul să se mențină circa opt ore, sau chiar și mai mult.

“Pentru acest machiaj aș opta mai mult într-o seară de revelion, pentru că toți vrem să strălucim în acea seară frumoasă”, spune modelul Tatiana Melnic, după ce a admirat rezultatul final. “Anume pentru shootinguri am lucrat cu Liuba împreună și urmează să mai lucrăm”.

“Astăzi am realizat un machiaj mai luminos, mai de seară, așa cum Tatiana are trăsăturile expresive, ochi căprui. Am optat pentru culori bordo, maro, să fie un tipaj mai oriental”, explică și Liubov Ojog.

Specialista oferă și cursuri de machiaj, în grupe de câte 3-4 elevi, unde pregătește meșteri de salon. “Cursul de bază constă din 13 lecții, totul necesar elevilor se oferă din partea școlii. Noi pregătim meșteri de salon, respectiv elevii vin cu modele, perfect ar fi ca elevii să aibă la toate 13 lecții, 13 modele diferite, ca să putem vedea cât mai multe tipajuri de fețe".

Cei care vor machiaj realizat profesionist, sau vor să se învețe să o facă, sunt așteptați la Creative Academy “Liubov Ojog”, pe strada Petru Rareș, 37.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub