(video) Mihai Moldovanu, luat la rost de către Silvia Radu: Nu veniți la ședință să spuneți: „Avem probleme”. Rezolvați-le înainte de ședință!

Șeful Direcţiei Sănatate din cadrul Primăriei Chişinău, Mihai Moldovanu a fost luat la rost de către primarul interimar Silvia Radu. Acesteia i-a crăpat răbdarea după ce Moldovanu a anunțat că nu mai sunt locuri în centrele de plasament pentru cazarea oamenilor străzii, iar patru dintre aceștia au suferit hipotermie.

„Nu trebuie să veniți la ședință să spuneți că trebuie ceva de făcut. Sunt oameni care vă așteaptă cu soluții. Pur și simplu trebuie să contactați acești oameni direct. Rezolvați aceste probleme înainte de ședință. Suntem iarăși ca racul, lebăda și știuca (n.r. cu referire la fabula de Alecu Donici ”Racul, broasca și știuca”). Schimbați-vă cipul de funcționare. Suntem o echipă. Nu suntem direcții separate, fiecare pe orbita sa, în galaxii diferite”, a punctat Radu. 

Primarul interimar susține că a prevăzut această situație și a dispus din timp majorarea numărului de locuri în centrele de plasament. 

„Oamenii mor pe drumuri atunci când avem implicarea administrației și sunt locuri. Domnule Moldovanu, ca șef de direcție, explicațile oamenilor din subordine cum trebuie să colucreze. Nu știți cum? Întrebați și o să vi se răspundă. Pe mine mă interesează ca dvs, șef de direcție, să rezolvați problemele”, a adăugat Silvia Radu.

Totuși, Mihai Moldovanu susține că problema este în faptul că oamenii străzii se adresează prea târziu după ajutor. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub