(video) Mihai Ghimpu: Shor va ajunge deputat

Mihai Ghimpu, Liderul Partidului Liberal, afirmă că primarul de Orhei, Ilan Shor, ar putea ajunge deputat, chiar dacă a fost condamnat. Potrivit lui Ghimpu, aceasta este o schemă, pentru că „unde s-a mai văzut ca sentința să intre în vigoare la ultima instanță”, mai zice liberalul.

(video) Mihai Ghimpu: Shor va ajunge deputat
(Colaj: UNIMEDIA)

Declarația a fost făcută de Mihai Ghimpu în cadrul emisiunii Important de la TVC 21, unde a vorbit inclusiv despre dosarele lui Dorin Chirtoacă.

Pub

„Cei care ne-au sprăjinit pe noi în toți acești ani și au alocat atâția bani nu vor lăsa să creeze un stat auoritat unde toți tremură și unul primește plăcere de a-l închide sau te impune să recunoști că o să-ți dea amendă și în loc de amendă îți trăsnește 10 ani, dar pe altul care fără miliarde umblă liber.

Unde s-a mai văzut că sentința intră în vigoare la ultima instanță. Dapoi ultima instanță va fi la papură vodă. El va ajunge deputat. Asta și este toată politica. Toate acestea se vor termina. Noi n-avem de gând să cedăm acolo unde cineva vrea să ne pună în genunchi”, a declarat deputatul.

Menționăm că Ilan Shor a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare, deși procurorii au cerut 19 ani. Shor a fost eliberat din arestul la domiciliu și i s-a aplicat măsura de eliberare provizorie sub control judiciar.

UNIMEDIA precizează că primarul de Orhei, Ilan Shor, a fost reținut la 22 iunie 2016 și trimis în judecată într-un dosar legat de delapidările de la BEM. Ilan Shor mai este cercetat penal pentru spălare de bani și delapidări în proporții deosebit de mari. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub