(video) Mesajul Natei Albot către tânăra generație în timpul protestului: „Indiferența care o manifestați este un act de sinucidere. Rușine să vă fie”

Jurnalista și activista civică Nata Albot îndeamnă ca tânăra generație să nu fie indiferentă și să ia parte la protestul față de invalidarea alegerilor locale noi. Dânsa se arată foarte indignată de numărul puțin al tinerilor ce participă la manifestație și consideră că „este cea mai jalnică dovadă a ignoranței”.

„Dragi tinei ai acestei țări, dacă eu sunt la protest, atunci voi sunteți datori de a veni înaintea mea. Iar indiferența care voi o manifestați în aceste zile este un act prin care vă semnați propria sinucidere în această țară. Dacă vă vedeți viitorul aici, datoria voastră este să fiți la protest. Rușine să vă fie”, a declarat Nata Albot într-un live pentru tv8.

Amintim că ieri a avut loc cel de-al doilea protest față de invalidarea alegerilor locale noi. Sute de oameni au manifestat în fața Primăriei împotriva hotărârii Curții de Apel de a menține decizia primei instanțe de a nu valida mandatul lui Andrei Năstase în calitate de primar al capitalei.

De asemenea, pe 24 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale cetățenii sunt chemați în stradă pentru a manifesta împotriva invalidării alegerilor pentru Primăria Chișinău.

Pub