(video) Meghan Markle, o nouă gafă de protocol. Momentul în care Ducesa de Sussex urcă în maşină înaintea reginei Elisabeta a II-a, la primul lor eveniment public

Meghan Markle a însoţit-o pe regina Elisabeta a II-a, ieri, la primul lor eveniment public, la o ceremonie de inaugurare în Cheshire. După călătoria cu trenul regal, la urcarea în autoturismul Bentley, care le aştepta, s-a iscat un moment de confuzie.

Foto: captură video

Ducesa de Sussex şi-a dat seama că nu cunoaşte procotolul şi a întrebat-o pe regina Elisabeta cine ar fi trebuit să intre prima în maşină.

Momentul surprins de presă arată cum Meghan Markle se oferă să o lase pe regină să intre prima, dar apoi revine şi o întreabă pe suverana Marii Britanii "Ce preferaţi?", relatează Daily Mail.

Ducesa de Sussex ar fi recurs la acest gest deoarece regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, preferă să stea în spatele scaunului şoferului.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.