(video) Maia Sandu: Ne urmăresc pe noi, ne urmăresc rudele... Se înregistrează până și convorbirile persoanei care mă tunde

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu lasă să se înțeleagă că membrii Partidului Democrat (PD) cunosc toate discuțiile sale cu alți actori politici. Sandu susține că este urmărită și îi sunt înregistrate convorbirile telefonice pentru a fi transmise la Global Business Center (GBS), sediu deținut de către liderul PD, Vlad Plahotniuc. Afirmațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Important de la TVC21.

(video) Maia Sandu: Ne urmăresc pe noi, ne urmăresc rudele... Se înregistrează până și convorbirile persoanei care mă tunde
(Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari)

„În acestă țară nu poți nici să strănuți, fără ca să nu fie înregistrat strănutul și transmis la GBC. Toate instituțiile statului se ocupă de înregistrarea convorbirilor noastre. Ne urmăresc pe noi, ne urmăresc rudele, ne urmăresc prietenii... Până și frizeria la care merg, persoana care mă tunde este ascultată - ca să știe exact ce culoare a părului voi avea mâine”, a declarat Sandu.Mai mult, liderul PAS este convinsă că pentru înregistrarea ilegală a convorbirilor sale sunt folosiți banii statului.

„Acesta este modul în care sunt folosite resursele statului. Oamenii primesc bani pentru asemenea scopuri. Banii vin de la noi. În loc să se ocupe de probleme cetățenilor, să le acorde servicii celor care au nevoie - toate resursele astea sunt îndreptate împotriva noastră. Uitați-vă doar căt se cheltuie pe tot felul de site-uri false, pe troli. Acum mai nou avem și un trol de nivel înalt - președintele Parlamentului. Toți acești bani mari sunt din contul nostru, nu sunt bani munciți de Plahotniuc și investiți aici în țară”, a punctat Sandu. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub