(video) Maia Sandu, încrezătoare că va obține susținere

Maia Sandu a trecut astăzi de un un hop, a reușit să treacă de prima lectură în Parlamentul proiectul Codului Educației. Săptămâna viitoare, ministrul Educației va avea noi provocări de depășit - obținerea susținerii pentru lectura finală a noii legi a Educației și confirmarea încrederii din partea deputaților, prin respingerea moțiunii simple inițiate de comuniști, relatează UNIMEDIA.
 
Ministrul Educației se arată încrezătoare că va obține o confirmare a sprijinului din partea deputaților și că reformele din domeniul educației vor fi continuate.

„A rămas foarte puțin până la această moțiune, așteptăm până atunci. Eu am mai spus-o: este o ocazie să vorbim despre problemele din educație și despre eventualele soluții. Dacă vrem să ne descurcăm cine se face vinovat de rezultatele proaste de la bacalaureat, o să avem o discuție sinceră, serioasă, o să punem toate problemele pe masă. Și, vom vorbi despre planurile noastre de viitor care ar trebui să schimbe situația în următorii ani”, a menționat Maia Sandu.
 
 
Precizăm că noul Cod al Educației urmează să fie votat în două lecturi, a doua și a treia, în cadrul ședințelor de săptămâna trecută. Tot atunci urmează să fie dezbătută moțiunea simplă inițiată de fracțiunea PCRM asupra politicilor în domeniul educațional și activității Ministerului Educației.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub