(video) Maia Sandu, după interogatoriul de la PCCOCS: Mi s-a înaintat calitatea de martor

Liderul PAS, Maia Sandu, a fost invitată la Procuratura Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în legătură cu denunțul depus împotriva lui Vlad Plahotniuc, pentru uzurparea puterii în stat. 

(video) Maia Sandu, după interogatoriul de la PCCOCS: Mi s-a înaintat calitatea de martor
(Foto: UNIMEDIA)

„Procurorul m-a invitat să-mi aducă la cunoștinți Art.13 din codul penal care se referă la răspunderea penală în cazul unui context fals. În același context, am fost invitată mâine la următoarea ședință în calitate de martor, iar astăzi mi-a fost înaintată această calitate”, a declarat Maia Sandu la ieșire. 

Pub

Mai mult, lidera PAS, nu-și explică pentru ce a fost invitată astăzi. Dânsa consideră că gestul de azi din partea procurorilor este o intimidare: „Dacă ne amintim despre situația denunțului împotriva lui Igor Dodon la care am primit doar un simplu răspuns, fără niciun element de spectacol. Aici, iată s-a mers mai departe, fiindcă este cazul lui Vladimir Plahotniuc. Prin gestul de azi, procurorul a sperat că voi renunța la acest denunț. Nu renunțăm. Este un caz de uzurpare a statului.”

UNIMEDIA amintește că în septembrie curent partidul PAS a depus un denunț împotrtiva politicianului Vlad Plahotniuc, unde îl acuză de acapararea puterii în stat.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub