(video) Lupu: „Vom ajunge la fiecare om și le vom explica avantajele integrării europene”

Parlamentul și Guvernul vor lansa o campanie complexă de informare a cetățenilor despre avantajele integrării europene, implicit vor fi enumerate beneficiile Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană. Declarații în acest sens au fost făcute de liderul PD, deputatul  Marian Lupu, în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul național de televiziune, relatează UNIMEDIA.

 

(video) Lupu: „Vom ajunge la fiecare om și le vom explica avantajele integrării europene”
Marian Lupu, lider PD (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Democratul a precizat că decizia a fost luată în cadrul ultimei ședințe comune a Parlamentului și Guvernului. Necesitatea demarării unei campaniei ample de informare este confirmată și de situația din Găgăuzia, unde cetățenii au fost dezinformați cu pseudo-pericole ale integrării europene.
 
„Eforturile trebuie să fie conjugate, să ajungem la fiecare om și să le explicăm care sunt avantajele integrării europene. Să le explicăm că prin semnarea Acordului de Asociere nu se urmărește izolarea Republicii Moldova de partenerii din est. Noi vrem să fim într-o relație echilibrată și cu unii și cu alții”, a menționat Lupu.
 
Potrivit lui, guvernarea nu se îmbată cu apă rece, fiindcă își dă bine seama că efectele campaniei de informare nu o să apară imediat.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub