(video) Jocul de-a secretele: PD nu va face public pe cine va susține în turul II al alegerilor locale din Chișinău; Care este motivul

Partidul Democrat nu va face public candidatura la alegerile locale din Chișinău pe care o va susține. Despre aceasta a anunțat democratul Vladimir Cebotari în cadrul unui briefing.

Potrivit lui Cebotari, rezultatul în primul tur erau previzibile, în pofida sondajelor care au fost făcute publice.

Cebotari spune că această luptă va fi una politică și „se teme” că cetățenii vor fi trădați în toamnă de primar, care va participa și la alegerile parlamentare.

Pub

„Credem că neparticiparea este o pedeapsă pe care a primit-o clasa politică. Noi am observat un șir de încălcări care au fost propuse. După ce au văzut rezultatele favorabile, unii candidați au și uitat că au participat la comiterea acestor încălcări.  În ceea ce privește turul II, noi nu vom comunica public opțiunea PD. Nu vrem ca membrii de partid să înțeleagă greșit. Comunicarea cu membrii de partid se va face direct. Noi nu avem careva favorit în turul II în Chișinău”, a declarat Vladimir Cebotari.

UNIMEDIA precizează că în turul II de pe data de 3 iunie, Ion Ceban se va bate cu Andrei Năstase pentru funcția de primar al capitalei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub