Citește toate știrile la acest subiect

(video) Iurie Bolboceanu se retrage din fracțiunea parlamentară a PD

Iurie Bolboceanu se retrage din fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat. Declarația a fost făcută în urmă cu puțin timp de către democrat în cadrul ședinței în plen a Parlamentului, transmite UNIMEDIA.

„Stimați colegi deputați, vreau să vă aduc la cunoștință că îmi retrag calitatea de membru din fracțiunea Partidului Democrat și din Partidul Democrat”, a menționat Bolboceanu

Declarația a fost întâmpinată cu aplauze de către deputații din fracțiunea PCRM. „Stimați colegi, nu știu de unde acest iz de bucurie, reieșind din situația în care se află astăzi Republica Moldova. Din stimă și respectul pentru colegii din teritoriu, mă retrag fără mari declarații. E temporar!”, a adăugat parlamentarul.

Deocamdată liderii PD nu au făcut nicio declarație la acest subiect.

Pub

UNIMEDIA precizează că fără de Iurie Bolboceanu, fracțiunea Partidului Democrat numără 15 deputați.

Reamintim că acum trei săptămâni, doi deputați din coaliția de guvernare, Valentina Stratan (PD) și Iurie Chiorescu (PLDM) au semnalat public că în privința lor, anumite persoane au întreprins acțiuni de corupere. Parlamentarilor li s-a propus să părăsească fracțiunile și să adere la o „nouă forță politică de perspectivă”.

Atunci liberal-democratul Valeriu Streleț și democratul Marian Lupu au sugerat că în spatele acestor acțiuni ar sta Veaceslav Platon și forțe externe ostile cursului de integrare europeană.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub