(video) iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, mai fiabile decât iPhone X şi cu autonomie mai bună a bateriei

Testată până la distrugere, noua serie de telefoane iPhone şi-a arătat avantajele, dar şi limitările de care ar trebui ţinut cont la momentul achiziţiei.

(video) iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, mai fiabile decât iPhone X şi cu autonomie mai bună a bateriei
(Foto: captura video)

Comparate de specialiştii publicaţiei Consumer Reports cu vârful de gamă iPhone X, telefoanele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus par să aibă unele avantaje în faţa modelului mai costisitor, cum ar fi o autonomie mai bună a bateriei şi rezistenţă crescută la lovituri.

În testele de autonomie, iPhone X a reuşit un timp de redare video de 19.5 ore. Ceva mai slabe la acest capitol, modelele iPhone 8 şi iPhone SE au cedat cupă 18 ore, dar iPhone 8 Plus a redat clipul de test nu mai puţin de 21 ore.

Pub

La final, părerile sunt împărţite, specialiştii Consumer Reports recomandând iPhone 8 Plus celor care doresc să beneficieze de cel mai mare ecran disponibil şi performanţe la nivelul unui vârf de gamă, fără să suporte costul versiunii premium iPhone X. Însă cel din urmă rămâne prima alegere pentru cei care vor să se bucure de cea mai bună experienţă cu putinţă, dezavantajele legate de autonomia uşor redusă a bateriei şi durabilitatea carcasei contând prea puţin. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub