(video) Ionel Istrati are un nou videoclip. Vrea să cucerească Rusia

Ionel Istrati și-a lansat un nou viodeoclip la piesa „Odinoko”, chiar de ziua lui. Cu noua producție, de această dată în rusă, artistul vrea să cucerească showbizz-ul din Rusia, transmite UNIMEDIA cu referire la perfecte.md.

Videoclipul prezintă povestea a doi îndrăgostiți care nu aleg să rămână împreună, întrucât fata alege cariera de balerină în schimbul dragostei. Filmările s-au petrecut în luna octombrie, iar partenera de platou a interpretului este cunoscutul model Alexandrina Țurcan, care a revenit în acest scop tocmai din Spania.

În clip, Ionel a purtat haine destul de scumpe, închiriate doar pentru perioada filmărilor. Astfel, geaca neagră l-a costat 40 de mii de lei, iar ghetele - peste 10 mii.

Invitat la emisiunea „O seară perfectă”, Istrati spune că videoclipul are tangențe cu viața sa, întrucât la acest moment, este burlac. El planifică să lanseze piesa pe piața din Ucraina și Rusia, după sărbătorile de iarnă.

De asemenea, Istrati spune că a hotărât să lanseze piesa într-o zi specială, chiar de ziua lui de naștere, când a împlinit 22 de ani. Videoclipul reprezintă cadoul interpretului pentru fanii săi. 

Secvențe din platoul de filmare:

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub