(video/doc) Igor Dodon „nu exclude” că ar putea participa pe listele de partid din partea PSRM la alegerile parlamentare

Igor Dodon a anunțat că de astăzi, Partidul Socialiștilor intră în campanie preelectorală activă. Declarația a fost făcută după Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Foto: privesc.eu

Dodon a adăugat că "nu exclude" că ar putea participa pe listele de partid din partea PSRM la alegerile parlamentare din februarie 2019.

Președintele țării a mai anunțat "acțiuni masive" în toate centrele raionale din țară, iar pentru sfârșitul lunii octombrie se preconizează un protest al socialiștilor în PMAN.

Igor Dodon a spus că de nouă ani la guvernare se află partidele pro-europene, "care s-au schimbat cu locurile de-a lungul anilor, dar au fost tot timpul parteneri de guvernare", cu referire la partidele PLDM, PD, PL PAS și PPDA.

"Cei care sunt în piață și fac proteste sunt partenerii de guvernare ai Partidului Democrat din ultimii nouă ani, care de voie, de nevoie, s-au trezit în opoziție", a mai menționat Dodon. Potrivit președintelui țării, "alternativa este doar Partidul Socialiștilor".

La Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a fost votată și o rezoluție, în care PSRM condamnă ultimii nouă ani de guvernare.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.