(video) Igor Dodon, despre „Arena Chișinău”: „Dacă este un proiect privat, să vină privații să introducă banii”

În cadrul vizitei lui Igor Dodon și președintelui Belarusului, Aleksandr Lukașenko, la Institutul Fitotehnie „Porumbeni”, șeful statului a făcut unele declarații privind proiectul „Arena Chișinău”. Dânsul se arată indignat de banii alocați din bugetul statului pentru construcția arenei care, potrivit lui, puteau fi utilizați la majorarea salariilor.

„Ce ține de „Arena Națională” legea a fost promulgată deja. Nu sunt de acord cu proiectul. Am foarte multe semne de întrebare. Acesta va fi construit pe o suprafață de teren de foarte mare și destul de costisitoare. De ce mai alocăm 200 de miloane de lei din bugetul statului?(...) Dacă este un proiect privat, să vină privații să introducă banii”, a spus președintele Republicii Moldova.

Igor Dodon a precizat că va monitoriza atent acest lucru. Totdată, dânsul a spus că nici măcar nu știe cine este investitorul și ce fel de parteneriat este acesta.

Pub

„ Noi avem nevoie de o astfel de arenă(...) A apărut Partidul Democrat cu acest proiect,  vom vedea ce vor face, să nu fie doar explozie pre electorală și să nu fie acolo careva încălcări ale legislației”, a afirmat șeful statului.

„Dacă 200 de miloane de lei sunt în plus, trebuiau să ridice salariile la oamenii din cultură”, a concluzionat Dodon.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub