(video) Haz de necaz la Primăria Chișinău

Primarul Dorin Chirtoacă a făcut câteva apropouri, comentând incidentului cu băncile de la lacul „Valea Morilor”. Edilul Capitalei a făcut haz de necaz, cu glume pipărate, dar a și condamnat aceste acțiuni huliganice la care se dedau unii, transmite UNIMEDIA.
 
Șeful-adjunct de la întreprinderea municipală „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi”, Galina Leahu a propus, ca metodă de prevenire a unor astfel de cazuri, instalarea cât mai urgentă a camerelor de supraveghere.
 
(video) Haz de necaz la Primăria Chișinău
(Foto: Moldoveni Celebri via FB )

Dorin Chirtoacă a intervenit. „Aseară glumeam cu dl Doga. Ne-am întâlnit întâmplător la un eveniment și îi spuneam ce au făcut niște „creștini” cu băncile de la „Valea Morilor”. Dlui m-a corectat: „Niște cretini”, a spus primarul de Chișinău.
 
Leahu a precizat că băncile sunt adeseori ajung și în lac: „Pentru a le scoate, a le ridica din lac, este foarte complicat”.
 
„Fă-le la moldoveni lac european. Să aruncăm cu băncile în lac. Îmi pare că trebuie de chemat Cartea Guinness. Poate mai la est mai sunt așa cazuri, dar nu știu dacă mai este în altă parte așa ceva”, a menționat edilul Capitalei.
 
Mai în glumă, mai în serios acesta a propus să fie organizate acțiuni de patrulare, și s-a oferit voluntar. „Băncile au fost așezate într-un stil european, moldovenesc, plasate într-un mod nou, avangardist”, a precizat Chirtoacă în derâdere.
 

Sursa video: privesc.eu
 
UNIMEDIA amintește că în dimineața zilei de sâmbătă, 14 iunie, mai multe bănci de pe faleza lacului „Valea Morilor” au fost răsturnate, iar altele au fot atârnate de balustrada din jurul bazinului acvatic. Anterior, una din bănci a aruncată în lac și a fost cu greu ridicată la suprafață.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub