(video) Ghimpu, iritat de întrebările despre relația cu Băsescu

Traian Băsescu nu ar fi dorit să vorbească un timp cu Mihai Ghimpu, după scindarea din Partidul Liberal și ruperea grupului Hadârcă din fracțiunea din Parlament. Această informație a fost indirect confirmată și apoi infirmată de liderul PL în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV, transmite UNIMEDIA.

Moderatoarea emisiunii, făcând referire la informațiile obținute din sânul Partidului Liberal, l-a întrebat pe Mihai Ghimpu dacă este adevărat că președintele României nu a dorit să-i vorbească un timp după plecarea reformatorilor.
 
Inițial, Mihai Ghimpu a confirmat indirect aceste informații. „Dvs foarte multe lucruri știți. Interesant de unde știți. Mă interesează de unde știți, lucrați la FSB?”, a întrebat liderul PL gazda emisiunii.
 
Ulterior însă, acesta a negat cu vehemență zvonurile. „Astea sunt minciuni. Nu mergeți pe linia minciunilor. Vă dau un sfat, în calitate de jurnalist să mergeți pe altă linie. Nu luați vorbe de la piață”, a replicat Mihai Ghimpu iritat.
 
Liberalul a declarat că este în relație bună cu președintele României, Traian Băsescu, și a făcut referire la recenta vizită la Cotroceni, în cadrul căreia deputații PL au fost decorați cu ordinul „Steaua României”.

Pub