(video/galerie foto) „Reconscivil” a inaugurat un nou bloc locativ în sectorul Botanica. Compania a oferit și apartamente „la cheie”

Zeci de locuitori au pășit în casă nouă. Compania de construcții "Reconscivil" a inaugurat un nou bloc locativ în sectorul Botanica, pe strada Nicolae Titulescu, 28/2. 

Complexul locativ, de 10 etaje, are  82 de apartamente și două ascensoare. La parter este prevăzută construirea garajelor individuale. 

(video/galerie foto) „Reconscivil” a inaugurat un nou bloc locativ în sectorul Botanica. Compania a oferit și apartamente „la cheie”
(Foto: UNIMEDIA)

Noii locatari sunt impresionați și spun că au avut încredere în compania "Reconscivil".

Pub

Sergiu: „Frumos, spațios, luminos, deocamdată îmi place ce văd. Compania am ales-o pentru numele pe piață, doar păreri pozitive despre companie”

Ana: “Am avut mai multe variante, dar am ales pe dumnealor, fiindcă sunt convinsă că sunt oameni de încredere. Să ne ajute Dumnezeu să o ducem până la capăt și să înceapă copiii noștri să trăiască, noi am procurat pentru copii”.

Maria, locatară: “Îmi pare destul de bine, luminos, călduros”.

Ana: “Îmi pare foarte frumos, sunt impresionată. Acesta este al doilea apartament de la Reconscivil”.

“A ieșit un bloc destul de interesant. Toate contoarele scoase din apartamente. Aceasta este un know-how în ziua de astăzi. Blocurile sunt dotate cu materiale anti-zgomot”, a explicat Valeriu Sufrai, directorul "Reconscivil".

Unul din etaje a fost oferit cu apartamente finisate la cheie. Astfel, locuitorii lor își pot începe traiul de cum au pășit pragul.

 “Omul vine în apartament, se cazează, începe a-și amenaja. Dotările tehnice, finisarea este deja efectuată și este o tradiție foarte bună”, a menționat Ion Stratulat, viceministru al Dezvoltării Regionale și Construcțiilor.

De 17 ani pe piața de construcții din Moldova, Compania "Reconscivil" a devenit partenerul a circa 2000 de familii. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub