(video) Gaburici, despre scandalul diplomei de studii: Puteți să îmi luați scaunul, dar nu și cunoștințele. „O mizerie creată intenționat”

Scandalul diplomei în care este implicat ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a ajuns în Parlament. Asta după ce, noul ministru a venit în fața deputaților pentru a prezenta raportul, în urma moțiunii simple împotriva sa. Astfel, dânsul a fost întrebat despre diploma de studii.

„Sunt foarte ok. Atât timp cât pot folosi experienţa mea, pentru că am lucrat în companii mega mari, am creat companii foarte mici, am creat locuri de muncă, am creat proiecte noi, am făcut activități extra, vorbeşte despre faptul cine sunt şi ce pot face și nimeni în lumea asta nu va putea să-mi ia cunoştinţele, cu bani sau scaune. Experienţa mea îmi permite să construiesc de la zero”, a declarat ministrul Economiei și Infrastructurii.

 „Până la urmă, toată această mizerie creată artificial nu o să mă deranjeze în activitatea mea. O să dau tot ce pot eu pentru ca viaţa oamenilor să fie mai bună”, a mai adăugat Gaburici.

Pub

Ministrul mai spune că are cunoştinţele necesare care să îi permită să fie un manager bun la Ministerul Economiei. „Am o echipă bună, care va face activitatea mai departe tot așa de bună și vor face față provocărilor care vor fi la minister. La bătrâneţe când o să mă uit în urmă și o să văd urmele, asta va fi cele mai importat. Mizeria care a fost create nu o să mă afecteze”, a conchis acesta.

UNIMEDIA amintește că Procuratura Generală refuză să ofere acces la informația privind dosarul penal deschis anterior pe numele lui Chiril Gaburici, ministrul Economiei și Infrastructurii, privind deținerea unei diplome false de studii.

Studiile lui Chiril Gaburici au ajuns în vizorul poliţiei în martie 2015, când o investigaţie jurnalistică a Ziarului de Gardă a depistat mai multe inexactităţi în CV-ul acestuia, ulterior a urmat demisia sa din funcția de premier. Cu patru luni mai târziu, dosarul penal privind diploma sa de studii a fost clasat de procurori.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub