(video) Frumos până la lacrimi! Monica Pîrlici a impresionat o țară întreagă

Monica Pîrlici, în vârstă de 11 ani, a cucerit publicul și jurații la show-ul „Moldova are talent”, difuzat la Prime TV. Aceasta a recitat o poezie în limba rusă și o rugăciune în limba română, notează UNIMEDIA.

Monica avea un 1 an şi 3 luni când mama a lăsat-o în grija unei mătuşi şi a plecat în Elveţia. Copila a fost despărţită nu doar de mama, dar şi de surorile ei, care la fel au fost lăsate pe la rude. În acea perioadă tatăl fetelor se afla la muncă în Irlanda şi nu cunoştea nimic de intenţia soţiei. Monica era prea mică, atunci, surorile ei însă îşi amintesc cu lacrimi în ochi de acele zile.

Fata a venit la „Moldova are Talent” la iniţiativa tatălui. Adoră să recite poezii şi să fie în centrul atenţiei, de aceea a acceptat cu bucurie. Mama nu ştie că Monica s-a înscris în concurs. A decis să păstreze în taină, participarea şi pentru colegii de clasă. Dacă va reuşi să ia premiul mare, din banii câştigaţi doreşte să facă reparaţie în camera ei şi să-şi cumpere o vioară. Şi mai are un singur vis, despre care a ţinut neapărat să povestească.

Pub

Micuța a impresionat atât publicul, cât și jurații concursului, care i-au acordat trei de „DA” și au aplaudat-o.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub