Citește toate știrile la acest subiect

(video/foto) Maia Sandu a lansat public campania „Adio, Dodon”: Anunțăm mobilizare generală

Update 13:00 În cadrul acțiunii, Maia Sandu a reiterat prioritățile sale pentru mandatul prezidențial – numirea unor persoane integre în funcțiile-cheie ale statului, investigarea furtului din sistemul bancar și asigurarea coeziunii societății.

(video/foto) Maia Sandu a lansat public campania „Adio, Dodon”: Anunțăm mobilizare generală
(Foto: UNIMEDIA | Igor Rotari)

De asemenea, Maia Sandu a reiterat o serie de întrebări către contracandidatul său socialist Igor Dodon, la care susține că nu a primit răspuns în timpul dezbaterilor. Ea s-a referit, în particular, la ipoteza implicării acestuia în prejudicierea exportatorilor moldoveni și presupusele legături cu prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Pub

„- Este adevărat că folosește / prejudiciază interesele producătorilor moldoveni atunci când le cere 10 procente atunci când obțin dreptul de export în FR?

- Pentru ce merite a zburat cu avionul privat al lui Plahotniuc de la 2008 încoace

- De ce în 2012 nu a votat pentru demiterea lui Plahotniuc din funcția de vicepreședinte al Parlamentului așa cum i-au cerut comuniștii?

- De ce i-a permis lui Plahotniuc să dețină dreptul de proprietate asupra a cinci televiziuni atunci când a votat proiectul de lege?”, sunt întrebările adresată către Igor Dodon.

ora 12:40 În aceste clipe, în fața monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt, echipa candidatei la șefia țării, Maia Sandu, lansează public campania „Adio, Dodon” - 3 întrebări fără răspuns pentru Igor Dodon și prioritățile Maiei Sandu în funcția de președinte. 


Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub