Citește toate știrile la acest subiect

(video/foto) Candidatul PSRM, Ion Ceban a depus actele pentru a fi înregistrat la funcția de primar al capitalei

Candidatul PSRM, Ion Ceban a depus astăzi actele pentru a se înregistra în cursa electorală pentru funcția de primar al capitalei. Alegerile locale vor avea loc la 20 mai curent.

(video/foto) Candidatul PSRM, Ion Ceban a depus actele pentru a fi înregistrat la funcția de primar al capitalei
(Foto: UNIMEDIA)

 „Prima prioritate este ca Chișinăul trebuie să fie un centru al unui sistem de aglomerație. Trebuie să luăm în considerație și toate suburbiile ca parte a unui sistem amplu. A doua prioritate este factorul de constituire și deservire al orașului. Al treilea lucru important este un nou nivel de comunicații și transport. Aici intră și noi tipuri de transport. Este scopul și problema pe care o vom transforma în realitate. Concepția noastră este orașul pentru orășeni”, a menționat Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar al Chișinăului.

UNIMEDIA amintește că până la momentul actual au fost înregistrați în cursa electorală pentru funcția de primar al capitalei Valeriu Munteanu, partidul Liberal,  Andrei Năstase, Platforma DA, Reghina Apostolova, Partidului Șor, Vasile Costiuc, partidul Democrația Acasă.

Pub

De asemenea, amintim că primarul interimar al capitalei, Silvia Radu a anunțat astăzi că intenționează să candideze la alegeri și că va începe să colecteze semnăturile necesare pentru a se înregistra în cursa electorală.

Amintim că de la PUN candidatura și-a înaintat-o Constantin Codreanu, însă până la momentul actual nu s-a  înregistrați în cursa electorală .

Și-au anunțat intenția de a candida Sergiu Tofilat și Maia Laguta.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub