(video/foto) Alegeri tensionate la Sîngera. Deputatul Țuțu, văzut pe la mai multe secții de votare

Agitație mare în comuna Sîngera unde se alege primarul. Deputatul PDM, Constantin Țuțu, însoțit de mai mulți tineri cu constituție atletică au fost văzuți în preajma secțiilor de votare. Potrivit reprezentanților Partidului Nostru, aceștia fac agitație electorală pentru candidatul democraților, Valeriu Poiată.

Mai mullți locuitori din Sîngera susțin că oamenii lui Țuțu oferă câte 200 de lei pentru o poză cu un vot în favoarea candidatului PDM. În același timp, localnicii mai spun că cei care încearcă să facă poze sau să-l filmeze pe Constantin Țuțu sunt intimidați și impuși să șteargă imaginile. Deputatul a fost observat langă o secție de votare și de echipa UNIMEDIA, după ce i-a văzut pe jurnaliștii noștri a urcat rapid într-o mașină și s-a făcut nevăzut.

Într-o postare pe facebook, consilierul municipal Ilian Cașu a scris: "Desantul lui Plahotniuc, Constantin Tutu & Ghenadie Iurco (Cancelaria de Stat), au aterizat la Dobrogea să susțina candidatul PD, Valeriu Poiata, chiar în ultimele ore are votului pentru primăria Sîngera, Dobrogea & Revaca. Sa fim cu ochii pe ei!".

Pub

 

Solicitat de UNIMEDIA, purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, a declarat că este alegerea fiecărui membru de partid unde să se afle, iar cât despre mită: "zvonurile sunt zvonuri și nu le comentez".

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub