(video) Eugen Doga, în sprijinul lui Dorin Chirtoacă: „Sunt mândru că o stradă din Chișinău îmi poartă numele, eu nu voi merge la referendum”

Maestrul Eugen Doga vine în sprijinul primarului suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă. Într-un mesaj video, compozitorul, aflându-se pe strada pietonală ce îi poartă numele, a anunțat că va boicota referendumul privind demiterea edilului.

(video) Eugen Doga, în sprijinul lui Dorin Chirtoacă: „Sunt mândru că o stradă din Chișinău îmi poartă numele, eu nu voi merge la referendum”
(Foto: UNIMEDIA)

„Ne găsim pe strada Pietonală, care-mi poartă cinstea, sunt mândru că o stradă în Chișinău îmi poartă numele și Slavă Domnului că nu au așteptat să mor. Am simțit din partea lui Dorin Chirtoacă că mă stimează. Câte lucruri a făcut bune pentru capitală Dorin Chirtoacă. Să-l ținem acasă pentru cinci luni, unde este legea? Rog să-i dați dreptate lui Dorin Chirtoacă, să se poată întâlni cu alegătorii, eu nu voi merge la acest referendum pentru că îl stimez și cred că lumea care l-a ales nu a greșit”, a conchis maestrul Eugen Doga.

Pub

Menționăm că, referendumul anti-Chirtoacă va avea loc la data de 19 noiembrie. Primarul suspendat continuă să se afle în arest la domiciliu. Mai mult decât atât, el nu a fost acceptat de către Consiliul Electoral al circumscripției electorale municipale să fie înregistrat în calitate de participant la plebiscit. Motivul invocat ar fi faptul că cererea de înregistrare trebuia să fie depusă personal de către Dorin Chirtoacă, ci nu de către reprezentanți.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub