Citește toate știrile la acest subiect

(Video) Dumitru Diacov: Eu cred că ușile pentru PL sunt deschise

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov își dorește relații bune cu Partidul Liberal și afirmă că ușile sunt deschise pentru o colaborare, dar cu o condiție.

"Să vină, să voteze, o dată de două, trei ori și poftim. Eu vreau să avem relații bune cu Partidul Liberal. Ușa este deschisă pentru cooperarea noastră comună de realizare a programului de integrare europeană a Republicii Moldova", a declarat Diacov în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

Deputatul democrat se arată însă contrariat de comportamentul liberalilor în cadrul negocierilor și spune că în locul lui Mihai Ghimpu ar fi acceptat propunerile foștilor parteneri de Alianță. Totodată, Diacov susține că principala divergență ar fi fost partajarea funcției de președinte a țării râvnită de liberali. 

"Vreau să vă spun că referitor la funcția de președinte, colegii noștri nu și-au schimbat părerea, la negocieri. La declarații cu totul altfel sună: în 30 de zile creăm comisia, comisia să ia decizie, voi v-ați ales cu o funcție, aștia cu o altă funcție și noi tot avem nevoie de o funcție, iată care a fost toată discuția", a declarat președintele de onoare al Partidului Democrat. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub