(video) Duel verbal între Leancă și Dodon: „Soluția” este un tunel pe sub Ucraina

Prim-ministrul Iurie Leancă i-a acuzat de ipocrizie pe cei din opoziție, specificând că nu este corect „să te declari antieuropean, dar să profiți de avantajele aduse de integrarea noastră în Uniunea Europeană”. În replică, liderul socialiștilor a făcut câteva comentarii la subiect, transmite UNIMEDIA.

Potrivit lui Dodon, cei de la guvernare au dat dovadă de ipocrizie fiindcă au ratificat Acordul de Asociere într-o zi care este o „filă neagră în istoria moldovenilor”, deoarece în această zi a trecut în neființă Ștefan cel Mare.
 
Socialistul a declarat că actuala guvernare s-a grăbit să parafeze, să semneze și să ratifice Acordul de Asociere cu UE, fiindcă după 30 noiembrie va veni o altă guvernare. „Acest Acord poate fi denunțat și la sigur va fi denunțat de următoarea guvernare”, a declarat Dodon.
 
„Constat că vă enervați. Vă știam ca un om calm, că nu depășiți limita, asta înseamnă că sunteți disperat. Îmi pare rău. Dle Dodon, vreau să vă citez. Acum doi ani spuneați o chestie, după mine inteligentă: „Este greu să aderi la o Uniune Vamală atât timp cât nu ai o frontieră directă”. Poate în doi ani vă va reuși să săpați un tunel pe sub Ucraina și atunci aveți o „soluție”, a replicat Iurie Leancă.
 
Schimbul de replici dintre cei doi politicieni poate fi văzut în imaginile video anexate la știre.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub